Γνήσια παράθυρα 7 επαγγελματικό κλειδί προϊόντων, παράθυρα 7 τελευταίο εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιρλανδία
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: παράθυρα 7 κλειδί προϊόντων
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 μονάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ετικέτα
Χρόνος παράδοσης: Σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram,
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 μονάδες/εβδομάδα
Έκδοση: Παράθυρα 7 υπέρ Μνήμης: 1 ΜΒ
HDD ελεύθερου χώρου: 16 ΜΒ του ελεύθερου χώρου στο δίσκο Οπτικό Drive: Κίνηση dvd-ROM
Υποστήριξη SATA AHCI: AHCI (SATA) Πληρωμής: Διάφοροι τρόποι
Υψηλό φως:

παράθυρα 7 τελευταίο εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων

,

παράθυρα 7 επαγγελματικό κλειδί ενεργοποίησης

Γνήσια παράθυρα 7 επαγγελματικό εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων στον καλό όρο ενεργοποίησης


Περιγραφή προϊόντων:

 

Τα παράθυρα 7 είναι ένα λειτουργικό σύστημα που απελευθερώνεται από τη Microsoft τον Ιούλιο του 2009. Η σταθερή απελευθέρωση και το πρώτο πακέτο υπηρεσιών ήταν ένα περισσότερο από έτος αργότερα το Φεβρουάριο 2011. Τα παράθυρα 7 δεν είναι το πιό πρόσφατο λειτουργικό σύστημα από τη Microsoft, όπως τα παράθυρα 8 απελευθερώθηκαν το 2012. Τα παράθυρα 7 έχουν κατορθώσει πρόσφατα να ξεπεράσουν τα παράθυρα XP στο μερίδιο αγοράς, και από το 2012, που κατέχεται πάνω από 44 τοις εκατό της αγοράς.

Τα παράθυρα 7 είναι γενικά αναγνωρισμένα να είναι το τρέχον καλύτερο λειτουργικό σύστημα που απελευθερώνεται από τη Microsoft. Τα παράθυρα 8 και Vista και τα δύο παραθύρων συναντήθηκαν με πολλή διαμάχη πέρα από τις μεγάλες αλλαγές στο σύστημα. Τα παράθυρα 8, ιδίως, θεωρούνται ως κόσμιο σύστημα που μολύνεται από ένα φοβερό ενδιάμεσο με τον χρήστη, αποκαλούμενο μετρό.

Τα παράθυρα 7 έχουν κάνει τις μεγάλες βελτιώσεις όσον αφορά την ασφάλεια και την απόδοση λογισμικού, σχετικά με XP και Vista. Τα παράθυρα 7 επίσης υποστηρίζουν ένα εύκαμπτο εξηντατετράμπιτο σύστημα που μπορεί σχεδόν χωρίς ραφή να τρέξει τα τριανταδυάμπιτα προγράμματα χωρίς άλμα μέσω των στεφανών που άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως Linux απαιτούν. Γενικά συνιστάται οι πελάτες να περιμένουν μέχρι τουλάχιστον το πακέτο υπηρεσιών που κάποιο απελευθερώνεται πρίν μεταπηδά σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα παραθύρων. Αυτά τα πακέτα προγραμματίζουν τις αποτυπώσεις

 

Παράθυρα 7 επεξεργαστές

 

Τα παράθυρα 7 έρχονται σε δύο εκδόσεις, 32 - και εξηντατετράμπιτοι επεξεργαστές, με τους εξηντατετράμπιτους επεξεργαστές που αντιπροσωπεύουν την πιό πρόσφατη καινοτομία στους επεξεργαστές τότε. Το τμήμα κάτω από τις λεπτομέρειες και οι δύο τύποι επεξεργαστών.

τριανταδυάμπιτος: Δημιουργημένος από τη Intel Corporation και κατασκευασμένος και από τη Intel και από AMD. Ο τριανταδυάμπιτος επεξεργαστής ήταν ο πιό κοινός τύπος επεξεργαστών μέχρι το 2011 όταν ήρθαν οι εξηντατετράμπιτοι επεξεργαστές στην πρώτη γραμμή υπολογιστική ισχύ.


εξηντατετράμπιτος: Το επόμενο βήμα στους επεξεργαστές μετά από ia-32. Ο εξηντατετράμπιτος επεξεργαστής μπορεί να υποστηρίξει ένα ευρύτερο ποσό εικονικής και φυσικής μνήμης από έναν τριανταδυάμπιτο επεξεργαστή. Αρχικά δημιουργημένος από AMD, ο επεξεργαστής κατασκευάζεται από AMD, τη Intel, και άλλες.

 

Εάν αναβαθμίζετε στα παράθυρα 7 το εγχώριο ασφάλιστρο. Τα παράθυρα 7 εγχώριο ασφάλιστρο το καθιστούν εύκολο να δημιουργήσουν ένα εγχώριο δίκτυο και να μοιραστούν τις όλες αγαπημένες φωτογραφίες, τα βίντεο, και τη μουσική σας. Μπορείτε ακόμη και να προσέξετε, να σταματήσετε, να ξανατυλίξετε, και καταγράφετε τη TV (ένας δέκτης TV ραδιοφωνικής μετάδοσης μπορεί να απαιτηθεί). Πάρτε την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας με τα παράθυρα 7 εγχώριο ασφάλιστρο. Χρησιμοποιείτε το PC σας για την εργασία, προγράμματα παραθύρων XP τρεξίματος, ή απαιτείτε την ενισχυμένη ασφάλεια; Θεωρήστε τα παράθυρα 7 τον επαγγελματία.

 

Απαιτήσεις υλικού:

 

Τα παράθυρα 7 έχουν μερικές βασικές προϋποθέσεις να επιτρέψουν το φόρτωμα σε έναν υπολογιστή. Ο πίνακας κάτω από τους καταλόγους οι διάφορες απαιτήσεις υλικού.

 

Αρχιτεκτονική

τριανταδυάμπιτος

εξηντατετράμπιτος

Επεξεργαστής

1 επεξεργαστής Ghz ia-32

1 επεξεργαστής Ghz x86-64

Μνήμη (κριός)

1 ΜΒ

2 ΜΒ

Κάρτα γραφικών

DirectX 9 επεξεργαστής γραφικής παράστασης με το πρότυπο 1,0 οδηγών WDDM

DirectX 9 επεξεργαστής γραφικής παράστασης με το πρότυπο 1,0 οδηγών WDDM

HDD ελεύθερου χώρου

16 ΜΒ του ελεύθερου χώρου στο δίσκο

20 ΜΒ του ελεύθερου χώρου στο δίσκο

Οπτικό Drive

Κίνηση dvd-ROM

Κίνηση dvd-ROM

Υποστήριξη SATA AHCI

AHCI (SATA)

AHCI (SATA)

 

Κατά εγκατάσταση των παραθύρων 7 τη χρήστες πρέπει να σιγουρευτούν ότι θέτουν το ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ για να μιμηθούν τους σκληρούς δίσκους AHCI (SATA). Αυτήν την ρύθμιση πρέπει να αλλάξουν πρίν φορτώνει οποιουσδήποτε οδηγούς AHCI ή του cRaid.

 

Φυσικά όρια μνήμης

 

Η φυσική μνήμη είναι το πραγματικό διάστημα μνήμης στο οποίο ο υπολογιστής μπορεί να αποθηκεύσει τα στοιχεία. Αυτό έρχεται συνήθως υπό μορφή τσιπ μνήμης και αναφέρεται ως ενότητες DRAM. Ο πίνακας κάτω από τα φυσικά όρια μνήμης καλύψεων και για τα δύο 32 - και εξηντατετράμπιτοι επεξεργαστές.

 

Έκδοση

Όριο στα τριανταδυάμπιτα παράθυρα

Όριο στα εξηντατετράμπιτα παράθυρα

Παράθυρα 7 τελευταία 4 ΜΒ 192 ΜΒ
Παράθυρα 7 επιχείρηση 4 ΜΒ 192 ΜΒ
Παράθυρα 7 επαγγελματίας 4 ΜΒ 192 ΜΒ
Παράθυρα 7 εγχώριο ασφάλιστρο 4 ΜΒ 16 ΜΒ
Παράθυρα 7 σπίτι βασικό 4 ΜΒ 8 ΜΒ
Παράθυρα 7 εκκινητής 2 ΜΒ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

 

Γνήσια παράθυρα 7 επαγγελματικό κλειδί προϊόντων, παράθυρα 7 τελευταίο εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager