Μας ελάτε σε επαφή με
Jessica
Γραμμή Παραγωγής

Το ιπτάμενο που περιορίζεται παρέχει όλα τα προϊόντα λογισμικού της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων 7, τα Windows 8,1, τα Windows 10, το γραφείο το 2013, το γραφείο το 2016, τον κεντρικό υπολογιστή το 2012 παραθύρων και τον κεντρικό υπολογιστή το 2016 παραθύρων. Ειδικά παράθυρα 10 υπέρ κιβώτιο cOem, παράθυρα 10 εγχώριος cOem, παράθυρα 10 υπέρ λιανικό κιβώτιο usb και παράθυρα 10 εγχώριο usb λιανικό κιβώτιο. Υπάρχει αγγλικά, γαλλικά, κορεατικά, ισπανικά, γερμανικά, Japanse και ιταλικά για τα παράθυρα 10 υπέρ κιβώτιο cOem. Περισσότερη έκδοση μπορεί να προσαρμοστεί.

 

Τα κλειδιά προϊόντων παραθύρων είναι cOem 100% ολοκαίνουργιος και ενεργοποίηση σε απευθείας σύνδεση με τη χρονική εξουσιοδότηση ζωής.

 

 

 

OEM / ODM

Μπορούμε να κάνουμε την υπηρεσία cOem όπως κατωτέρω:

 

1.SOFTWARE ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΓΛΩΣΣΙΚΟΥ COEM.

 

«Η μεγαλύτερη μέρος της έκδοσης λογισμικού είναι στα αγγλικά, μέρος τους έχει τη ρωσική, γαλλική εκδοχή στο απόθεμα, αλλά έχουμε τέτοιων

το πλεονέκτημα για να κάνει την ακριβή γλώσσα που 100% ταιριάζουν με την αγορά σας, αυτό είναι προσαρμοσμένη υπηρεσία εδώ, με MOQ 1000pcs, και Stamper DVD αρχική έκδοση, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο γλωσσικό λογισμικό στη βάση 30 ημερών εργασίας του moq μας. η ακριβής λειτουργία παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερη να έρθει σε επαφή με. σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας».

 

2.COA ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ cOem αυτοκόλλητων ετικεττών.

 

«Γενικά, προσφέρουμε στο cOem τη βασική αυτοκόλλητη ετικέττα με την αρχική βασική εγγύηση ενεργοποίησης 100%, αλλά εάν οι πελάτες έχουν την ειδική απαίτηση για το ραβδί COA, μπορούμε να προσφέρουμε τη σχετική ΒΑΣΙΚΉ υπηρεσία εκτύπωσης, όπως η απαίτηση εμπορικών σημάτων: Η DELL, το HP, LENOVO, κ.λπ., και το χρώμα των επιλογών αυτοκόλλητων ετικεττών επίσης επιλέγονται από την πλευρά πελατών, τυπώνουμε το βασικό κώδικα στην αυτοκόλλητη ετικέττα με τον επαγγελματικό εκτυπωτή και αυτός μπορεί να πραγματοποιήσει την καλύτερη ποιότητα των αυτοκόλλητων ετικεττών COA»

Ε & Α

Έχουμε δοκιμάσει το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης. Όλα τα προϊόντα έχουν τη διάρκεια ζωής που χρησιμοποιεί την εγγύηση.

 

Μόλις έχετε οποιαδήποτε προβλήματα στο προϊόν, θα προσφέρουμε τη μεγάλη υποστήριξη για σας δεδομένου ότι έχουμε την ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης.