Μας ελάτε σε επαφή με
Jessica

Flyer Trading Co., Limited

Αναπτύξτε την επιχείρηση & κάνετε τα χρήματα από κοινού!

  • Flyer Trading Co., Limited
  • Flyer Trading Co., Limited
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες OEM Αριθμός Υπαλλήλων
Ετήσιες πωλήσεις 2000000-300000 Ιδρύθηκε Έτος 2011
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Το ιπτάμενο που ανταλλάσσει τη Co., που περιορίζεται είναι μια κορυφαία χονδρική επιχείρηση που παρέχει ότι η ανώτερη Microsoft Software.We είναι δοκίμασε σε αυτήν την περιοχή για πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε όλη την έκδοση ειδών των Windows, του κεντρικού υπολογιστή γραφείων και παραθύρων και κ.λπ. Έχουμε μια ισχυρή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε σας και υποσχόμαστε όλα τα κλειδιά προϊόντων είμαστε 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση.

 

Οι πελάτες μας είναι από σε όλο τον κόσμο, όπως η Γαλλία, Ιταλία, Κορέα, ΗΠΑ και ούτω καθεξής.

Για την άριστη ποιότητα και την υψηλή υπηρεσία μεταπωλήσεών μας, απολαμβάνουμε μια υψηλή φήμη σε αυτόν τον τομέα.

 

Έχουμε τα εργοστάσια στην Κίνα Shenzhen. Η αποδοτική παραγωγή επιτρέπει σε μας για να παραδώσει τα αγαθά γρηγορότερα. Από τον τρόπο, το εργοστάσιό μας μπορεί να προσαρμόσει τα προϊόντα για σας επίσης. Εάν πρέπει να προσαρμόσετε τις άλλες γλώσσες για το προϊόν, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει!

 

Η, υγιής και καινοτόμος προσέγγισή μας προκύπτει από τη συσσωρευτική εμπειρία των μελών ομάδας μας και ως αποτέλεσμα της συνδυασμένης πρακτικής επιχειρησιακής εμπειρίας τους με τις ισχυρές ικανότητες παράδοσης τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του πελάτη, να προτείνουμε τις στρατηγικές σύμφωνα με το όραμα της επιχείρησης και να εκτελέσουμε το επιχειρηματικό σχέδιο με την οικοδόμηση ή την εφαρμογή υψηλή - λύσεις ποιοτικών εξελικτικές επιχειρήσεων μέσω της χρήσης των πιό πρόσφατων τεχνολογιών εξεχουσών θέσεων.

 

Ο στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες του πελάτη μας υπό μορφή αξίας, ποιότητας και πλήρους ικανοποίησης πελατών.

Ιστορία

Από το 2011, το ιπτάμενο που ανταλλάσσει τη Co., που περιορίζεται έχει δεσμευθεί στην παροχή των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων και των λύσεων υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες μας να διαχειριστούν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους γρήγορα. Η φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρούν τους νέους τρόπους να επαναπροσδιοριστεί η επιχείρησή τους με την παροχή των προϊόντων καλύτερης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Ιπτάμενο που ανταλλάσσει τη Co., που περιορίζεται σπου λογισμικό εκμετάλλευσης και την ευφυή έρευνα υλικού, την ανάπτυξη, και την πώληση σε όλο τον κόσμο. Απολαμβάνει μια πολύ καλή φήμη στον κόσμο για την τιμιότητά του.

Υπηρεσία

Σειρά λογισμικού: Windows 7, Windows 8,1, Windows 10, κεντρικός υπολογιστής παραθύρων, γραφείο 2013, γραφείο 2016, κ.λπ.

COem λογισμικού: Προσαρμόζοντας γλώσσα λογισμικού, προσαρμόζοντας αυτοκόλλητη ετικέττα COA, προσαρμόζοντας αρχική θέση, πρόγραμμα συστημάτων, κ.λπ.

Η ομάδα μας

Η ομάδα διαφορετικά ειδικευμένων επαγγελματιών μας ωθείται συνεχώς για να μάθει και να εξελιχθεί έτσι ώστε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε κάθε νέα πρόκληση στο δρόμο στην επιτυχία. Κάθε πρόσωπο στο προσωπικό μας είναι δεσμευμένο στην παροχή σε σας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών και τα υψηλός-ποιοτικά προϊόντα. Αυτή η υποχρέωση απεικονίζεται σε όλα που.