Αναπτύξτε την επιχείρηση & κάνετε τα χρήματα από κοινού!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα Προϊόνταλογισμικό παραθύρων της Microsoft

Γνήσιο λογισμικό του Microsoft Windows, παράθυρα 10 εγχώριων συστημάτων λιανικό κιβώτιο

Είμαι Online Chat Now
Εργασμένος όπως διαφημίζεται. Αν και αντιπαθώ w10 δεν πρόκειται να πάει μακριά έτσι αγόρασα αυτό ως φτηνότερο τρόπο να αντικαταστήσει w7. Η ενεργοποίηση ήταν η ίδια απλότητα. Η εγκατάσταση του λογισμικού από την υπο- κίνηση ήταν παιχνίδι του παιδιού.

—— Μπίλι

Αυτό το DVD φόρτωσε ακριβώς όπως αναμενόταν, εμονόγραψε, και ενεργοποίησε σωστά. Μπορώ να συστήσω αυτό καθένας που θέλει να μείνω με ή φορτίων στα παράθυρα 7,1 επαγγελματίας.

—— James Rogers

Γνήσιο λογισμικό του Microsoft Windows, παράθυρα 10 εγχώριων συστημάτων λιανικό κιβώτιο

Genuine Microsoft Windows Software , Home System Windows 10 Retail Box
Genuine Microsoft Windows Software , Home System Windows 10 Retail Box Genuine Microsoft Windows Software , Home System Windows 10 Retail Box

Μεγάλες Εικόνας :  Γνήσιο λογισμικό του Microsoft Windows, παράθυρα 10 εγχώριων συστημάτων λιανικό κιβώτιο Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ/Χογκ Κογκ/Σιγκαπούρη/Ιρλανδία
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 σπίτι
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Το εργοστάσιο σφράγισε το λιανικούς κιβώτιο/το cOem
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 κομμάτια το /Week
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Γλώσσα: Αγγλικά Ενεργοποίηση: on-line
Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 10 σπίτι εξηντατετράμπιτο Τύπος αδειών: Άδεια και MEDIA
Εγγύηση: διάρκεια ζωής συσκευασία: Λιανικός
Υψηλό φως:

παράθυρα 10 υπέρ λιανικό κλειδί προϊόντων

,

παράθυρα 10 εξηντατετράμπιτο λειτουργικό σύστημα

Γνήσια παράθυρα 10 της Microsoft εξηντατετράμπιτος οικοδόμος συστημάτων εγχώριας πλήρης έκδοσης λιανικής συσκευασίας
 
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
 
Τα παράθυρα 10 είναι τόσο εξοικειωμένα και εύχρηστος, θα αισθανθείτε όπως έναν εμπειρογνώμονα. Οι επιλογές έναρξης είναι πίσω σε μια επεκταθείσα μορφή, συν εμείς θα φέρουν πέρα από το σας που καρφώνονται apps και τις συμπάθειες έτσι είναι έτοιμες και περιμένοντας σας.
Ξεκινά και επαναλαμβάνει γρήγορα, έχει περισσότερη ενσωματωμένη ασφάλεια για να βοηθήσει να σας κρατήσει χρηματοκιβώτιο, και έχει ως σκοπό να εργαστεί με το λογισμικό και το υλικό που έχετε ήδη.
Το πρόγραμμα μελών παραθύρων είναι παγκόσμια κοινότητα των ανεμιστήρων που αγαπά τα παράθυρα και θέλει να βοηθήσει να το βελτιώσει. Τα μέλη βλέπουν το λειτουργικό σύστημα στα πιό αρχικά στάδιά του, και διαδραματίζουν έναν ρόλο στη διαμόρφωση του. Τους ανατροφοδοτήστε έχει συμβάλει στα καλύτερα παράθυρα πάντα.
 
Κύρια χαρακτηριστικά:
 
1 . Οι επιλογές έναρξης είναι πίσω και καλύτερες από τόσο πολύ μπορείτε να τις επεκτείνετε και να προσαρμόσετε.
2. Γρήγορος και απαντητικός. Οι τεχνολογίες όπως InstantGo σας αφήνουν να αρχίσετε επάνω και να επαναλάβετε γρήγορα.
3. Το Cortana, ο προσωπικός βοηθός, μαθαίνει για σας με τον καιρό στις περισσότερες συσκευές.
4. Αφή, τύπος, ή μάνδρα. Ανάλογα με τη συσκευή σας, επιλέξτε ποιο καλύτερο εργασιών για αυτό που κάνετε.
5. Τα παράθυρα 10 έρχονται με τα apps (φωτογραφίες, χάρτες, μουσική, βίντεο, και περισσότερο) που λειτουργούν στις συσκευές σας.

 
Σημείωση:
 
Αυτό το λειτουργικό σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί πέρα από τις προηγούμενες εκδόσεις των παραθύρων XP και Vista παραθύρων με την ολοκλήρωση μιας καθαρής εγκατάστασης, ή τα παράθυρα 7, και τα παράθυρα 8,1 με την πρόσβαση του κέντρου βελτίωσης που χτίζεται στο OS. Εντούτοις, οι συγκεκριμένες απαιτήσεις υλικού πρέπει να καλυφθούν για να υποστηρίξουν αυτό το σύστημα. Επισκεφτείτε το τμήμα απαιτήσεων συστημάτων αυτής της σελίδας για να ελέγξετε ότι το υλικό σας θα υποστηρίξει αυτό το λειτουργικό σύστημα.
 
Microsoft Windows 10 βασική αυτοκόλλητη ετικέττα προϊόντων:
 
Υποσχόμαστε να προσφέρουμε το γνήσιο κλειδί cOem, ΚΑΝΈΝΑ κλειδί MSDN.
Ενεργοποιήστε 100% από Διαδίκτυο και για την τριανταδυάμπιτη και εξηντατετράμπιτη έκδοση.
Κανένας γλωσσικός περιορισμός.
 
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Τα παράθυρα 10 έρχονται με τα apps που λειτουργούν στις συσκευές σας - φωτογραφίες, χάρτες, μουσικό βίντεο και περισσότερο.
Τα παράθυρα 10 cOem είναι μια πλήρης έκδοση του λειτουργικού συστήματος όχι μια βελτίωση. Το λειτουργικό σύστημα cOem δεν υποστηρίζεται από τη Microsoft. Για να αποκτήσει το λογισμικό παραθύρων με την υποστήριξη
παρεχόμενος από τη Microsoft παρακαλώ δείτε την πλήρη συσκευασία μας «λιανικό» προϊόν. Η Microsoft συστήνει όλα τα αρχεία και τα προγράμματα υποστηρίζονται πριν από την εγκατάσταση.
Τα παράθυρα 7 συσκευές υπολογιστών γραφείου θα αφαιρεθούν ως τμήμα της εγκατάστασης των παραθύρων 10.
Τα παράθυρα 10 εγχώριοι χρήστες θα έχουν τις αναπροσαρμογές από την αναπροσαρμογή παραθύρων αυτόματα διαθέσιμη.
Τα παράθυρα 10 cOem προορίζονται για την προ-εγκατάσταση σε ένα νέο PC και δεν μπορούν να μεταφερθούν σε έναν άλλο υπολογιστή μόλις εγκατασταθεί. Σκάφη προϊόντων σε έναν άσπρο φάκελο.
 
Απαιτήσεις συστημάτων:
 

Επεξεργαστής

1 gigahertz το (GHz) ή γρηγορότερος επεξεργαστής ή SOC

Μνήμη

 2 ΜΒ 

Διάστημα σκληρών δίσκων

20 ΜΒ

Κάρτα γραφικών

DirectX 9 ή πιό πρώην οδηγός W WDDM 1,0

Επίδειξη

800 X 600 ή ανωτέρω

 
 
Γνωστός αλλά φρέσκος:
 
Τα παράθυρα 10 υπέρ φέρνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παραθύρων 7 και των παραθύρων 8 από κοινού. Οι επιλογές έναρξης είναι πίσω και συνδυασμένες με τα ζωντανά κεραμίδια να σας τηρήσουν ενήμερους. Τα παράθυρα 10 χαρακτηρίζουν τα ολοκαίνουργια apps όπως το ταχυδρομείο, τις φωτογραφίες, τους χάρτες, το αυλάκι, τους κινηματογράφους & τη TV. Το OneDrive σας αφήνει να κρατήσετε όλες τις πληροφορίες σας στο σύννεφο έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τις εύκολα σε οποιαδήποτε παράθυρα 10 συσκευή.
 
Κανένα νέο υλικό που απαιτείται:
 
Τα παράθυρα 10 υπέρ έχουν τις ελάχιστες απαιτήσεις συστημάτων που το καθιστούν εύκολο να εγκαταστήσουν στον τρέχοντα υπολογιστή σας. Εάν ο υπολογιστής σας τρέχει τα παράθυρα 7 ή τα παράθυρα 8 από μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε τα παράθυρα 10. Οι αυτόματες αναπροσαρμογές ασφάλειας σας τηρούν ενήμερους και προστατευμένους.
 
Τα παράθυρα 10 σπίτι εναντίον υπέρ, ποια παράθυρα είναι σωστά για σας;
 
Τα παράθυρα 10 σπίτι και υπέρ είναι τελικά εδώ και είναι πλήρη των μεγάλων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Τα παράθυρα 10 σπίτι περιλαμβάνουν μια επιστροφή των επιλογών έναρξης, του Cortana, του τρόπου αποταμιευτών μπαταριών, της κρυπτογράφησης συσκευών, της εικονικοποίησης, της άκρης της Microsoft, και του πολύ περισσοτέρου. Μια μεγάλη επιλογή για το PC σας στο σπίτι.
Τα παράθυρα 10 υπέρ περιλαμβάνουν όλη τη λειτουργία των παραθύρων 10 σπίτι συν την πρόσθετες επιχείρηση και τις ιδιότητες ασφαλείας. Τα παράθυρα 10 υπέρ έρχονται με την πολιτική διαχείριση ομάδας, τη δυνατότητα να ενωθεί μια περιοχή, το ντουλάπι κομματιών, το μακρινό υπολογιστή γραφείου, και το διαβατήριο της Microsoft. Μια ιδανική επιλογή εάν διευθύνετε μια μικρομεσαία επιχείρηση ή εάν ψάχνετε την προηγμένη ασφάλεια.
 
Πρόσθετες σημαντικές πληροφορίες
 
Για να εγκαταστήσει τα παράθυρα 10 ο υπέρ cOem που θα πρέπει να κάνετε έναν ΚΑΘΑΡΌ ΕΓΚΑΘΙΣΤΆ. Εάν δεν θέλετε να κάνετε έναν καθαρό εγκαταστήστε τα παράθυρα 10 λιανικά είναι μια καλύτερη επιλογή.
Ένας καθαρός εγκαθιστά απαιτεί το σκληρό δίσκο σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων (θα χαλαρώσετε όλα τα στοιχεία όσον αφορά το σκληρό δίσκο σας).
Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε από ένα παλαιότερο λειτουργικό σύστημα. Εντούτοις μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χώρισμα στο σκληρό δίσκο σας για να υποστηρίξετε τα αρχεία και τα προγράμματά σας.
Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε τα μέσα εγκαταστάσεων με είτε ένα DVD είτε την κίνηση USB. Οι κατευθύνσεις στο πώς να κάνουν έναν καθαρό εγκαθιστούν και δημιουργούν τα μέσα εγκαταστάσεων θα σταλούν με τη διαταγή σας.
Τα παράθυρα 10 υπέρ cOem μπορούν μόνο να εγκατασταθούν μιά φορά σε έναν υπολογιστή.
 
Γνήσιο λογισμικό του Microsoft Windows, παράθυρα 10 εγχώριων συστημάτων λιανικό κιβώτιο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Flyer Trading Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Τηλ.:: +8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς