Αναπτύξτε την επιχείρηση & κάνετε τα χρήματα από κοινού!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Flyer Trading Co., Limited

Είμαι Online Chat Now
Εργασμένος όπως διαφημίζεται. Αν και αντιπαθώ w10 δεν πρόκειται να πάει μακριά έτσι αγόρασα αυτό ως φτηνότερο τρόπο να αντικαταστήσει w7. Η ενεργοποίηση ήταν η ίδια απλότητα. Η εγκατάσταση του λογισμικού από την υπο- κίνηση ήταν παιχνίδι του παιδιού.

—— Μπίλι

Αυτό το DVD φόρτωσε ακριβώς όπως αναμενόταν, εμονόγραψε, και ενεργοποίησε σωστά. Μπορώ να συστήσω αυτό καθένας που θέλει να μείνω με ή φορτίων στα παράθυρα 7,1 επαγγελματίας.

—— James Rogers

Flyer Trading Co., Limited

1 2
Flyer Trading Co., Limited Flyer Trading Co., Limited
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : OEM
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-300000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Το ιπτάμενο που ανταλλάσσει τη Co., που περιορίζεται είναι μια κορυφαία χονδρική επιχείρηση που παρέχει ότι η ανώτερη Microsoft Software.We είναι δοκίμασε σε αυτήν την περιοχή για πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε όλη την έκδοση ειδών των Windows, του κεντρικού υπολογιστή γραφείων και παραθύρων και κ.λπ. Έχουμε μια ισχυρή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε σας και υποσχόμαστε όλα τα κλειδιά προϊόντων είμαστε 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση.

 

Οι πελάτες μας είναι από σε όλο τον κόσμο, όπως η Γαλλία, Ιταλία, Κορέα, ΗΠΑ και ούτω καθεξής.

Για την άριστη ποιότητα και την υψηλή υπηρεσία μεταπωλήσεών μας, απολαμβάνουμε μια υψηλή φήμη σε αυτόν τον τομέα.

 

Έχουμε τα εργοστάσια στην Κίνα Shenzhen. Η αποδοτική παραγωγή επιτρέπει σε μας για να παραδώσει τα αγαθά γρηγορότερα. Από τον τρόπο, το εργοστάσιό μας μπορεί να προσαρμόσει τα προϊόντα για σας επίσης. Εάν πρέπει να προσαρμόσετε τις άλλες γλώσσες για το προϊόν, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει!

 

Η, υγιής και καινοτόμος προσέγγισή μας προκύπτει από τη συσσωρευτική εμπειρία των μελών ομάδας μας και ως αποτέλεσμα της συνδυασμένης πρακτικής επιχειρησιακής εμπειρίας τους με τις ισχυρές ικανότητες παράδοσης τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του πελάτη, να προτείνουμε τις στρατηγικές σύμφωνα με το όραμα της επιχείρησης και να εκτελέσουμε το επιχειρηματικό σχέδιο με την οικοδόμηση ή την εφαρμογή υψηλή - λύσεις ποιοτικών εξελικτικές επιχειρήσεων μέσω της χρήσης των πιό πρόσφατων τεχνολογιών εξεχουσών θέσεων.

 

Ο στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες του πελάτη μας υπό μορφή αξίας, ποιότητας και πλήρους ικανοποίησης πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Flyer Trading Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jessica

Τηλ.:: 0086 19925336937

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς