3.0 μέσα USB κα Office 2016 επαγγελματική βασική λιανική έκδοση με DVD

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ/άλλες
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: Γραφείο 2016 υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 τεμάχια
Τιμή: Negitiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Το εργοστάσιο σφράγισε το λιανικούς κιβώτιο/το cOem
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram,
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια/εβδομάδα
Media: 3.0 USB Γλώσσα: Αγγλικά (προαιρετικός)
Έκδοση: γραφείο υπέρ το 2016 Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα
Ποιότητα: Αρχικό κλειδί Χρήστης: 1 pc
Υψηλό φως:

βασική πλήρης έκδοση προϊόντων Microsoft Office 2016

,

επαγγελματίας γραφείων κας συν το κλειδί προϊόντων του 2016

Η λιανική υπέρ λιανική έκδοση του Microsoft Office το 2016 κιβωτίων ενεργοποιεί on-line με DVD

 

Περιγραφή:

 

Το Microsoft Office το 2016 (με κωδικό γραφείο 16) είναι μια έκδοση της ακολουθίας παραγωγικότητας του Microsoft Office, που πετυχαίνει και το γραφείο το 2013 και το γραφείο για τη Mac το 2011. Απελευθερώθηκε στο Maccl*os στις 9 Ιουλίου 2015 και στο Microsoft Windows στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 για το γραφείο 365 συνδρομητές. [6] [10] [11] άκρες επικρατούσας υποστήριξης στις 13 Οκτωβρίου 2020, και εκτεταμένες άκρες υποστήριξης στις 14 Οκτωβρίου 2025, ο ίδιος χρόνος με τα παράθυρα 10. Η μονίμως εξουσιοδοτημένη έκδοση στο Maccl*os και τα Windows κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα:

 

Παράθυρα

 

Τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στην απελευθέρωση παραθύρων περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθούν, να ανοιχτούν, να εκδοθούν, και να σωθούν τα αρχεία στο σύννεφο κατ' ευθείαν από τον υπολογιστή γραφείου, ένα νέο εργαλείο αναζήτησης για τις εντολές διαθέσιμες στο Word, PowerPoint, το Excel και η προοπτική που ονομάζονται «με λένε», περισσότερο «στείλετε ως» επιλογές στο Word και το PowerPoint, και ομο-δημιουργία σε πραγματικό - χρόνος με τους χρήστες που συνδέεται με το γραφείο on-line. Άλλα μικρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τις ιδέες, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που τροφοδοτείται από Bing για να παρέχει τις βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από τον Ιστό, μια πλαϊνή μπάρα σχεδιαστών στο PowerPoint για να βελτιστοποιήσουν το σχεδιάγραμμα των φωτογραφικών διαφανειών, των νέων τύπων διαγραμμάτων και των προτύπων στο Excel (όπως το treemap, διάγραμμα ηλιοφάνειας (επίσης γνωστό ως διάγραμμα δαχτυλιδιών), διάγραμμα καταρρακτών, πλοκή και ιστόγραμμο παραθύρων, και οικονομικά και ημερολογιακά πρότυπα), των νέων ζωτικοτήτων στο PowerPoint (όπως η μετάβαση Morph), της δυνατότητας να παρεμβληθεί το σε απευθείας σύνδεση βίντεο σε OneNote, και ενός χαρακτηριστικού γνωρίσματος πρόληψης απώλειας στοιχείων στο Word, το Excel, και το PowerPoint.

 

Το Microsoft Office το 2016 δεν μπορεί να συνυπάρξει με τα apps του Microsoft Office το 2013, αλλά μπορεί να συνυπάρξει με τις προηγούμενες εκδόσεις του Microsoft Office, όπως το 2003, το 2007, και το 2010. Η Microsoft προσφέρει να αντικαταστήσει ελεύθερα αυτές τις παλαιότερες 2013 εκδόσεις με μια ενημερωμένη έκδοση.

 

Mac

Τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στην καταβολή της Mac περιλαμβάνουν ένα ενημερωμένο ενδιάμεσο με τον χρήστη που οι κορδέλλες χρήσεων, η πλήρης υποστήριξη για την επίδειξη αμφιβληστροειδών, και η νέα διανομή χαρακτηρίζουν για τα έγγραφα γραφείων.

 

Στο Word, υπάρχει μια νέα ετικέττα σχεδίου, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ιδεών, το οποίο τροφοδοτείται από Bing, και τη σε πραγματικό χρόνο ομο-δημιουργία. Στο Excel, υπάρχει ένα συνιστώμενο χαρακτηριστικό γνώρισμα διαγραμμάτων, και Slicers PivotTable. Στο PowerPoint, υπάρχουν παραλλαγές θέματος, οι οποίες παρέχουν τα διαφορετικά χρώματα σχεδίου για ένα θέμα. Στην προοπτική, υπάρχει ένα Propose νέο χρονικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, η δυνατότητα να δουν τα ημερολόγια δίπλα-δίπλα, και μια πρόγνωση καιρού κατά την ημερολογιακή άποψη.

Η προοπτική το 2016 για τη Mac έχει την πολύ περιορισμένη υποστήριξη για το συγχρονισμό των υπηρεσιών συνεργασίας έξω από το βασικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

 

Με την έκδοση 15.25, το γραφείο για τη Mac από τριανταδυάμπιτο σε εξηντατετράμπιτο από προεπιλογή. Οι χρήστες που απαιτούν μια τριανταδυάμπιτη έκδοση για λόγους συμβατότητας θα είναι σε θέση να μεταφορτώσουν την έκδοση 15,25 ως one-time αναπροσαρμογή με το χέρι από τον ιστοχώρο του Microsoft Office. Όλες οι εκδόσεις που ακολουθούν 15,25 θα είναι εξηντατετράμπιτες μόνο.

 

Προδιαγραφές:

 

Υπολογιστής και επεξεργαστής

1 gigahertz το (Ghz) ή γρηγορότερος επεξεργαστής x86- ή x64-κομματιών με SSE2

Μνήμη

1 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο) 2 RAM ΜΒ (εξηντατετράμπιτο)

Σκληρός δίσκος

3.0 διαθέσιμος χώρος στο δίσκο ΜΒ

Επίδειξη

ψήφισμα 1280 X 800

Γραφική παράσταση

Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί ένα DirectX 10 κάρτα γραφικών

Λειτουργικό σύστημα

Windows 7 ή πιό πρόσφατος, κεντρικός υπολογιστής 2008 R2 παραθύρων, ή κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων

Πολυγλωσσικός

Υποστήριξη

 

Άλλες ανάγκες:

 

Μια αφή-συσκευή απαιτείται για να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε λειτουργία πολυ-αφής. Εντούτοις, όλες τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και η λειτουργία είναι πάντα διαθέσιμα με τη χρησιμοποίηση ενός πληκτρολογίου, του ποντικιού, ή άλλης τυποποιημένης ή προσιτής συσκευής εισαγωγής. Σημειώστε ότι τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αφής βελτιστοποιούνται για τη χρήση με τα παράθυρα 8 ή αργότερα.
Η λειτουργία Διαδικτύου απαιτεί μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Απολογισμός της Microsoft που απαιτείται.

 

Τα λειτουργικά συστήματα παραθύρων υποστήριξαν:

 

Παράθυρα 7 σπίτι βασικό, παράθυρα 7 σπίτι βασικό x64, παράθυρα 7 εγχώριο ασφάλιστρο, παράθυρα 7 εγχώριο ασφάλιστρο x64, παράθυρα 7 επαγγελματίας, παράθυρα 7 επαγγελματικά x64, παράθυρα 7 εκκινητής, παράθυρα 7 εκκινητής x64, παράθυρα 7 τελευταία, παράθυρα 7 τελευταία x64, παράθυρα 8, παράθυρα 8 επιχείρηση, παράθυρα 8 επιχείρηση x64, παράθυρα 8 υπέρ, παράθυρα 8 υπέρ x64, παράθυρα 8 x64, παράθυρα 8,1, παράθυρα 8,1 επιχείρηση, παράθυρα 8,1 επιχείρηση x64, παράθυρα 8,1 υπέρ, παράθυρα 8,1 υπέρ x64, παράθυρα 8,1 x64bit

Οι επαγγελματικές το 2016 βοήθειες γραφείων που δημιουργείτε, παρουσιάζουν, επικοινωνούν, και δημοσιεύουν το επαγγελματικός-κοίταγμα έγγραφα με τα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα, νέος ένας σύγχρονος κοιτάζει, και ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας. Εκτός από την εργασία σας στο σύννεφο σε OneDrive και έχετε πρόσβαση σε το από οπουδήποτε. Ο επαγγελματίας το 2016 γραφείων έρχεται με μια νέα διεπαφή και εισάγει δύο νέα θέματα.

 

3.0 μέσα USB κα Office 2016 επαγγελματική βασική λιανική έκδοση με DVD 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager