Αγγλικά/γαλλικά παράθυρα 10 υπέρ λιανική άδεια βασικό COA cOem κιβωτίων μόνο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Οι ΗΠΑ/προσαρμόζουν
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 κλειδί προϊόντων
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: αυτοκόλλητη ετικέττα
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram,
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 κομμάτια/εβδομάδα
Έκδοση: OEM Χώρα/περιοχή της κατασκευής: ΗΠΑ
Πακέτο: PP τσάντα Γλώσσες: Αγγλικά ή γαλλικά
Έκδοση λειτουργικών συστημάτων: Αρχική σελίδα Λειτουργικά συστήματα: Microsoft Windows 10 εξηντατετράμπιτο
Υψηλό φως:

παράθυρα 10 επαγγελματικό λιανικό κλειδί

,

παράθυρα της Microsoft 10 υπέρ εξηντατετράμπιτος λιανικός

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ εγχώρια παράθυρα 10 υπέρ λιανική άδεια βασικό COA cOem κιβωτίων εξηντατετράμπιτη μόνο

 

Τα παράθυρα 10 προϊόν βασικό είναι μια ακολουθία 25 γραμμάτων και αριθμών που διαιρούνται σε 5 ομάδες 5 χαρακτήρων κάθε μια (πρώην: ) αυτός χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει τα τριανταδυάμπιτα ή εξηντατετράμπιτα παράθυρα 10 έκδοση που έχετε εγκαταστήσει.

Τα PC cOem αποθηκεύουν και κρυπτογραφούν το κλειδί προϊόντων στο τσιπ υλικολογισμικού UEFI. Το κλειδί προϊόντων δεν είναι πλέον σε μια αυτοκόλλητη ετικέττα COA για να βοηθήσει να αποτρέψει την κλοπή. Όταν επαναρυθμίζετε ή εγκαθιστάτε τα παράθυρα 10, το κλειδί προϊόντων θα ανιχνευθεί αυτόματα από το τσιπ υλικολογισμικού UEFI, και θα χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει.

Όταν εγκαθιστάτε μια πρόβλεψη μελών ή ένα λιανικό αντίγραφο των παραθύρων 10, θα πρέπει να εισαγάγετε αυτό είστε κλειδί προϊόντων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Τα παράθυρα 10 επιχείρηση δεν σας απαιτούν για να εισαγάγουν ένα κλειδί προϊόντων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Θα έχετε μια ελεύθερη περίοδο αξιολόγησης 90 ημερών προτού να πρέπει να αλλάξετε το κλειδί προϊόντων για να είστε σε θέση να εισαγάγετε το κλειδί προϊόντων αδειών όγκου σας και να ενεργοποιήσετε.

 

Σημείωση:

 

Εάν αναβαθμίσατε την ελεύθερη βελτίωση των παραθύρων 10 από στο ενεργοποιημένο PC 7 ή 8,1 παραθύρων, κατόπιν δεν θα έχετε ένα κλειδί προϊόντων. Αντ' αυτού, το PC παίρνει καταχωρημένο στους κεντρικούς υπολογιστές ενεργοποίησης της Microsoft με μια ψηφιακή εξουσιοδότηση που θα χρησιμοποιηθεί πάντα για να ενεργοποιήσει τα παράθυρα 10 σε εκείνο το PC.

Αρχικοί με τα παράθυρα 10 Build 14371 πρόβλεψης μελών, μπορείτε να συνδέσετε τον απολογισμό της Microsoft σας με τα παράθυρα 10 ψηφιακή άδεια (στο παρελθόν αποκαλούμενη ψηφιακή εξουσιοδότηση) στη συσκευή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επανενεργοποιήσετε τα παράθυρα χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή λαθών theActivation εάν κάνετε μια αλλαγή υλικού αργότερα, όπως η αντικατάσταση της μητρικής κάρτας.


Η έναρξη στα παράθυρα 10 πρόβλεψη μελών χτίζει 10565:

Βελτιώσεις ενεργοποίησης συσκευών: Η Microsoft έχει λάβει την πολλή ανατροφοδοτεί από τα μέλη να καταστήσει το ευκολότερο να ενεργοποιήσει τα παράθυρα 10 στις συσκευές που εκμεταλλεύονται την ελεύθερη προσφορά βελτίωσης στα γνήσια παράθυρα με τη χρησιμοποίηση των υπαρχόντων παραθύρων 7, των παραθύρων 8 ή των παραθύρων 8,1 κλειδιά προϊόντων. Εάν εγκαθιστάτε αυτήν την κατασκευή των παραθύρων 10 πρόβλεψη μελών σε ένα PC και δεν ενεργοποιεί αυτόματα, μπορείτε να εισαγάγετε το κλειδί προϊόντων από τα παράθυρα 7, τα παράθυρα 8 ή τα παράθυρα 8,1 που χρησιμοποιούνται για να ενεργοποιήσουν την προγενέστερη έκδοση παραθύρων στην ίδια συσκευή για να ενεργοποιήσετε τα παράθυρα 10 με τη μετάβαση στις τοποθετήσεις > την αναπροσαρμογή & την ασφάλεια > την ενεργοποίηση και την επιλογή του κλειδιού προϊόντων αλλαγής. Εάν κάνετε έναν καθαρό εγκαταστήστε των παραθύρων 10 με την έναρξη από τα μέσα, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το κλειδί προϊόντων από τις προγενέστερες εκδόσεις παραθύρων να όντας κατάλληλος στις συσκευές κατά τη διάρκεια της οργάνωσης. Αναφερθείτε στην πλήμνη μελών για περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις βελτιώσεις ενεργοποίησης συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων.


Μπορώ να επανατοποθετήσω τα παράθυρα 10 στον υπολογιστή μου μετά από να αναβαθμίσω με την ελεύθερη βελτίωση;

Μόλις αναβαθμίσετε στα παράθυρα 10 χρησιμοποιώντας το ελεύθερο εργαλείο προσφοράς βελτίωσης ή δημιουργιών MEDIA ενεργοποιημένο PC 7 ή 8,1 παραθύρων, θα είστε σε θέση να επανατοποθετήσετε, συμπεριλαμβάνων έναν καθαρό εγκαταστήστε, στην ίδια συσκευή. Δεν θα χρειαστείτε ένα κλειδί προϊόντων για τις επανενεργοποιήσεις στο ίδιο υλικό. Εάν κάνετε μια σημαντική αλλαγή στο υλικό σας, μπορεί να πρέπει να έρθετε σε επαφή με τη υποστήριξη πελατών που βοηθά με την ενεργοποίηση. Θα είστε σε θέση επίσης να δημιουργήσετε τα μέσα εγκαταστάσεών σας όπως μια κίνηση USB ή ένα DVD, και χρησιμοποιείτε αυτού για να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας ή να επανατοποθετήσετε αφότου έχετε αναβαθμίσει

 

Απαιτήσεις συστημάτων
 
Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε στα παράθυρα 10 στο PC ή την ταμπλέτα σας, είναι εδώ τι παίρνει.
 
Επεξεργαστής: 1 gigahertz το (GHz) ή γρηγορότερος επεξεργαστής ή SOC
RAM: 1 gigabyte το (GB) για τριανταδυάμπιτο ή 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Διάστημα σκληρών δίσκων: 16 ΜΒ για το τριανταδυάμπιτο OS 20 ΜΒ για το εξηντατετράμπιτο OS
Κάρτα γραφικών: DirectX 9 ή αργότερα με τον οδηγό WDDM 1,0
Επίδειξη: 800x600
 
Παράθυρα 10 πλήρεις γλώσσες εντοπισμού
 
Αραβικά (Σαουδική Αραβία), βουλγαρικά (Βουλγαρία), κινέζικα (απλουστευμένα, Κίνα), κινέζικα (Χονγκ Κονγκ), κινεζικά (παραδοσιακός, Ταϊβάν), κροατικά (Κροατία), τσέχικα (Δημοκρατία της Τσεχίας), δανικά (Δανία), ολλανδικά (Κάτω Χώρες), αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες), εσθονός (Εσθονία), φιλανδικά (Φινλανδία), γαλλικά (Γαλλία), γαλλικά (Καναδάς), γερμανικά (Γερμανία), ελληνικά (Ελλάδα), εβραϊκά (Ισραήλ), ουγγρικά (Ουγγαρία), ιταλικά (Ιταλία), ιαπωνικά (Ιαπωνία), Κορεάτης (Κορέα), λετονικά (Λετονία), Λιθουανικά (Λιθουανία), νορβηγικά, Bokmål (Νορβηγία), στίλβωση (Πολωνία), πορτογαλικά (Βραζιλία), πορτογαλικά (Πορτογαλία), ρουμάνικα (Ρουμανία), ρωσικά (Ρωσία), Σέρβος (λατινικά, Σερβία), σλοβάκικα (Σλοβακία), Σλοβένος (Σλοβενία), ισπανικά (Ισπανία, διεθνές είδος), ισπανικά (Μεξικό), σουηδικά (Σουηδία), Ταϊλανδός (Ταϊλάνδη), Τούρκος (Τουρκία), ουκρανικά (Ουκρανία)

 

Κερδίστε το σπίτι 10

Κερδίστε 10 υπέρ

Δημιουργήστε και ενώστε μια περιοχή (δίκτυο εργασίας)

Αριθ.

Ναι

BitLocker

Αριθ.

Ναι

Πολιτική διαχείριση ομάδας

Αριθ.

Ναι

Μακρινός υπολογιστής γραφείου

Αριθ.

Ναι

Υπερβολικός-β (virtualisation)

Αριθ.

Ναι

Ορισμένη πρόσβαση

Αριθ.

Ναι

Επιχειρηματικός τρόπος Internet Explorer

Αριθ.

Ναι

Κατάστημα παραθύρων για την επιχείρηση

Αριθ.

Ναι

Εμπιστευμένη μπότα

Αριθ.

Ναι

Αναπροσαρμογή παραθύρων για την επιχείρηση

Αριθ.

Ναι

Υποστηριγμένο μέγιστο RAM

128 ΜΒ

2 φυματίωση

 Αγγλικά/γαλλικά παράθυρα 10 υπέρ λιανική άδεια βασικό COA cOem κιβωτίων μόνο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager